Društvo Joga v vsakdanjem življenju Novo mesto

Osnovne informacije o vadbi

Za vse, ki bi se želeli pridružiti na vadbi po sistemu Joga v vsakdanjem življenju, smo pripravili nekaj osnovnih informacij za čim bolj udoben začetek.

Cenik vadbe 2020/2021

Tule boste našli cenik za vadbeno sezono 2020/2021. Na voljo so različne možnosti, med katerimi se za vsakogar zagotovo najde najprimernejša :)

Inštruktorji Joge v vsakdanjem življenju

V Sloveniji vadba Joge v vsakdanjem življenju poteka na 108 lokacijah. Vadbo vodijo usposobljeni in certificirani inštruktorji, ki imajo za seboj večletno izobraževanje in opravljene izpite na državni in mednarodni ravni.

Khatu Pranam - Pozdrav Khatuju

Khatu Pranam (Pozdrav Khatuju) je sklop asan Joge v vsakdanjem življenju. Učimo se ga od 1. do 8. stopnje in tako postopoma spoznavamo vse njegove blagodejne učinke. Posvečen je utemeljitelju duhovne linije učiteljev Joge v vsakdanjem življenju Sri Dip Narayan Mahaprabhujiju, ki je 135 let živel v vasi Khatu v indijski državi Rajasthan.

Bari Khatu Pranam

Serija asan (jogijskih telesnih vaj) Bari Khatu Pranam je sestavljena iz 27 položajev, ki harmonizirajo telo, um in dušo. Je nadgradnja starejše serije asan Khatu Pranam z 20 položaji.