Mahaprabhu

Blagoslovljene Biti, dragi bratje in sestre

5. decembra (zahodni koledar) in 3. januarja (vedski lunin koledar) se spominjamo obletnice Mahasamadhija našega dragega in spoštovanega Bhagwan Sri Deep Narayan Mahaprabhujija.

Mahaprabhuji je bil inkarnacija ljubezni, prijaznosti, sočutja, luč modrosti in miru ter zaščitnik Sanatan Dharme za dobrobit vseh živih bitij. Božanska Svetloba Sri Mahaprabhujija živi v vseh nas.V Mahaprabhujijevih besedah in učenjih sta bili popolna ne-dvojnost in enotnost; še posebej med njegovimi Bhaktami. Berite Bhajan v katerem Mahaprabhuji pravi: »Kako hrepenim po Bhaktah, da pridejo na Satsang. Ko mislim na njih, se moje oči napolnijo s solzami«.

Kljub omejitvam, ko se zaradi korone v mnogih državah ni možno družiti na Satsangu v vaših ašramih ali JVVŽ centrih, bodite prisotni tam v vaših mislih in srcu. Prižgite svečo na svojem oltarju doma, mislite na Sri Mahaprabhujija in ponavljajte Malo za blaginjo in zdravje vseh naših Guru sester in Guru bratov ter za cel svet.

Molim in pošiljam vam vsem Blagoslove v imenu Sri Mahaprabhujija in Sri Alakhpuriji Siddha Peeth Parampare.

Nosimo vsi skupaj Mahaprabhujijevo Božansko Svetlobo in Blagoslove v naših srcih. Naj nas vodi k Enotnosti, Ljubezni, Miru in Razsvetljenju.

Z Blagoslovi v imenu Sri Mahaprabhujija,

Vishwaguruji